mbokani

Fairytale of Landskrona - Del 3

Kategori: Allmänt

Även om undertecknad, som tidigare nämnt, är något av ett maskinellt underverk så finns det ändå gränser för vad en klarar av. Därför såg jag till att det blev åtminstone 8 timmars sömn som förberedelse inför julhelgens grande finale; juldagen. Strax efter lunch knallade jag ner till mitt andra vardagsrum; Tycho Brahe. En burgare tryckte in, en Hof sänktes och två Minttu gurglades ner i rask takt.

 
Därefter hade jag stora planer för en grandios juldagsförfest fyra våningar upp, men tyvärr verkade dom flesta ha fullt upp med julfirande, släkt och sånt tjafs. Det var inte så att sällskapet inte höll måttet, tvärtom. 
 
 
 
Är 100% på att Tane var med i detta foto när det togs, men i efterhand så var han puts väck. Den gamle sossen fick bli infälld istället.
 
 
VIP-rökrutan
 
Efter ett tag skulle dom rikaste knösarna iväg till en fest som vi andra dödliga bara kan drömma om. Därför fick jag och de andra arbetarna Affe, Bäver och Rickie åka ut till Curla, stadens stora nöjeskomplex, för att roa oss. Och som vi roade oss! Större delen av tiden spenderades med att spela Shuffleboard, och dra mig baklänges vad skojigt det var! Tänk typ curling, fast i miniformat och utan is. Som tur var så hamnade jag i lag med koordinations- och spelfenomenet Alfred Sandell. Kan berätta att man inte kan göra det mycket bättre än så här:
 
 
Efter att ha piskat Billeberga GIF-duon utan större problem (en riggad bana i andra set putsade bara siffrorna en aning) så körde vi kvitt eller dubbelt i en runda bowling:
 
 
I slutändan inte mycket att snacka om där heller. När klockan började närma sig 22.00 så kände vi oss rätt klara med lekandet och siktade mot stan. Eftersom vi inte hade käkat på rätt många timmar så kändes Olivers som ett lämpligt första-stopp. Då kan man bli så här glad när man får en Fish&Chips i näven:
 
 
Efter det blev det Tycho. Vi började med en shotbricka Minttu och sen ökade vi. Då kan det bl.a. se ut så här på Tages:
 
 
Som synes så var det en ganska stimmig afton på stadens nattklubb #1. Ruggigt mycket folk, vissa blev ganska svettiga och dansgolvet fick verkligen lida. 
 
 
Queen #1, Mbokani, Queen #2, Queen #3
 
 
En hyllning till en wingwoman utan samarbetssvårigheter! Lillebrors syrra, ergo sum: My sister from another mister!
 
Efter tre dagars konstant krökande in på småtimmarna så ser en maskin så här pigg ut efter uppstigning 08.00 till en jäktig arbetsdag:
 
 
xoxo
Kommentera inlägget här: