mbokani

Fars dag - sammanfattning

Kategori: Allmänt

Gårdagens blogg utgår/utgick halvt pga tidsbrist/bakfylla och av respekt för min arbetsgivare då det hade varit extremt svårt för mig att beskriva skeenden och beteenden på ett sanningsenligt sätt utan att indirekt erkänna brott mot McNeils alkoholpolicy.

En del har jag ju redan sagt men jag inbillar mig att orden i viss utsträckning ändå väger tyngre när de dokumenteras i nyktert tillstånd (Jag. Var. Onykter!). Kort sagt kan man utan omsvep påstå att det var den trevligaste, roligaste och mest fantastiska kvällen, om inte någonsin, så iaf på väldigt länge för samtliga 20 medverkande. 

Stryktipset gick åt helvete, bowlingen gick ännu sämre och mitt haveri på Tages ska vi inte ens prata om. Men sällskapet, tugget och gemenskapen låg och balanserade på en hårfin gräns mellan glädje och eufori hela kvällen. 

Det här måste vi göra om, om om om om om om om

Fars dag - Del 5

Kategori: Allmänt

DU har stått vid horisonten, DU har tittat mot havet om jorden var RUND

Men allt som du såg var en båt som försvann - i dimman som rullade fram

JAG är inte rädd att flyga

JAG, för ovanför molnen står himlen på glänt, som jorden och månen vi dras till varann, men håll mig så hårt som du kan


Jag känner mig som en SATELLIT! SATELLIT! Ååhhhåååh som en satellit högt upp i det blå. SATELLIT! SATELLIT! Åhhhhåååhh som en satellit - nu kan jag förstå

Åhh vad världen är liten ändå - HÖGT I DET BLÅÅÅHHÅÅÅ

Fars dag - Del 4

Kategori: Allmänt

Oh herregud. Denna kvällen är bortom denna värld. Kan inte göra denna kväll/natt rättvisa. Far/son-kvällen överträffade mina vildaste förväntningar, kan inte beskriva i ord vad jag har upplevt ikväll. Vem/var/hur/när. Herregud. Och ÄNDÅ så toppas ALLTING av denna människa. 
Kan inte beskriva med ord vad jag känner för denna Homo sapiens. Han är en titan, en jätte, en fulländad individ. En dröm. Totalen av vad jag vill vara. Hans överkropp. Hans ansiktsdrag. Hans hår. Hans överarmar. VILKEN MÄNNISKA! Mina damer och herrar, låt mig presentera; The one and only; Anton Kolehmainen!
JAG ÄLSKAR DIG